[Gtkradiant] GTKRadiant Bug Report

Joseph, William WJoseph at europe.ea.com
Fri Nov 5 04:11:56 CST 2004


I recommend updating the drivers for your graphics-card. This sounds
like an opengl-driver bug.


-----Original Message-----
From: gtkradiant-bounces at zerowing.idsoftware.com
[mailto:gtkradiant-bounces at zerowing.idsoftware.com] On Behalf Of
Sent: 05 November 2004 05:18
To: gtkradiant at zerowing.idsoftware.com
Subject: [Gtkradiant] GTKRadiant Bug Report

This bug report was submitted from using the Bug Report
Submission Form on the QERadiant Website at 11:17:52 CST Nov 4, 2004.



CPU/RAM/Operating System: Millenium Edition
Hard Drive Space: 30gb
Video Card/OpenGL Drivers: Default Windows ME
Version of GTKRadiant: 1.4 latest

Basically the skins don't show right when I'm close. The wireframe will
be what's showing, no boxes, and the wireframe is textured. That's
exactly how it sounds. The wires are different colors because of the
textures assigned to them. I don't know if this is some weird OS thing,
or what, but my computer runs Q3 fine, so shouldn't this work too?

Anyway, if a get a certain distance away on the POV, the texture will be
how it should, but that way, it makes it difficult to see if I have
something placed right, or if the texture looks right. 

Cause of Error:
Happened as soon as I started making the map. I looked on the POV, and
that's how it was.

User Email: animeblackhole at hotmail.com

Gtkradiant mailing list
Gtkradiant at zerowing.idsoftware.com

More information about the Gtkradiant mailing list