[ut2004] Video

Peter Hoff petehoff at pacbell.net
Sun Apr 29 22:15:24 EDT 2007

Don't know if there's anything to be done about the map thing. That used to happen to me, too. Maybe downloading all the maps you can find so it doesn't have to download them from the server? Dunno, just an idea.

The second thing could be a video issue. Maybe try reinstalling or updating your video drivers. Or it might be that your video card is overheating. You could get a can of compressed air and blow all the dust bunnies out of your machine.

The last one could be due to your mouse. Sometimes my mouse wheel gets stuck between points on the roller and things get crazy as it tries to decide what's going on.

----- Original Message ----
From: Ketzerei/Deafmonkey <h3adbanger101 at gmail.com>
To: ut2004 <ut2004 at icculus.org>
Sent: Sunday, April 29, 2007 6:25:22 PM
Subject: [ut2004] Video

Ok, I'm not sure if it's my comp, or the game, but (this is only in Instant action) the game will spend like 20 minutes loading a map while all the other maps before that loaded fine. It's not one specific map either. Also, the game will randomly lag for like half a second every 3 seconds for like a minute. And, (yes there's a lot to this) the view will occasionally sputter and cause me to look either straight up or down instantaniously. Dunno if it's me or what, but if you have a suggestion, please tell me.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://icculus.org/pipermail/ut2004/attachments/20070429/893a03f6/attachment.htm>

More information about the ut2004 mailing list