[ut2004] missing eyecandy with openGL?

Gian Paolo Mureddu Thetargos at tutopia.com
Mon Mar 29 10:48:21 EST 2004

Ryan C. Gordon wrote:

>>That was my point, I still haven't got the game (retail) because it is 
>>due next week here in Mexico. Anyway, if there was any issue at all with 
>>the Loki installer used by the UT2004, how come I could re-install 
>>recently my copy of UT2003? I mean the installer is basically the same, 
>>unless some huge change in file handling/directory layout has been made 
>>in UT2004...
>I don't know specifically if there were file i/o changes, but the build
>of loki_setup used on ut2003 is very different from ut2004's. There was
>over a year of development on the installer between the two.
>Some people have reported that turning on/off scsi emulation helped the
>installer. This appears to be a kernel bug, as they couldn't even read
>some of the files on the disc when using "cp" on them until they made
>this change. Perhaps this is the problem?
>(others reported success with scsi-emulation, others found they needed
>to ENABLE it instead of disable it...might just be that the ut2004 discs
>are finicky and they just happened to get a good read after enough tries
>and it has nothing to do with the kernel).
Might be, for other intensive CD I/O operations (like some DVD menues, 
games that read info from the CD, etc) I've noticed that in fact (with 
2.4.x kernels) your best bet is to have SCSI emu in all your optic 
devices, however, with 2.6 this has adverse effects (I register a loss 
on I/O performance, especially random seeks with my DVD rom until I 
disabled scsi emu).
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://icculus.org/pipermail/ut2004/attachments/20040329/e69b44a8/attachment.htm>

More information about the ut2004 mailing list