[ut2004] ECE Bonus Pack creates problems

mystictree at netzero.com mystictree at netzero.com
Sat Mar 19 18:46:53 EST 2005

I moved out my config directory so that it could create a new one, as per the suggestions.  I then ran the game again from the command line.

Unfortunately, the console didn't list anything about exporting or verifying maps whilst the game loaded, and I looked in the newly created log file, in the newly created config directory, and it looked exactly the same as the log file I posted... no mention of any maps.  Maybe it's not a map problem?

-- "Jules Chianelli" <giuliano at rogers.com> wrote:
woops!, (:-o) your right but I found for me deleting the who thing worked 
the first time.  It only take a few minutes to input your player profile 

:-) Jules

----- Original Message ----- 
From: "Corey Hickey" <bugfood-ml at fatooh.org>
To: <ut2004 at icculus.org>
Sent: Saturday, March 19, 2005 3:55 PM
Subject: Re: [ut2004] ECE Bonus Pack creates problems

> Jules Chianelli wrote:
>> To see what map is causing the shutdown try these commands on a terminal
>> rm -R .ut2004
>> (this will remove the .ut2004 folder with all its sub-directories)
> Wait! Don't do that, unless you really want to. :) All your configuration, 
> single-player profiles, etc. are stored in .ut2004. Try this instead:
> mv .ut2004 .ut2004-backup
> That'll accomplish the same without destroying the data.
> -Corey

Speed up your surfing with NetZero HiSpeed.
Now includes pop-up blocker!
Only $14.95/month -visit http://www.netzero.com/surf to sign up today!

More information about the ut2004 mailing list