[quake2] playing quake2

qudos qudos qudos2 at gmail.com
Wed Mar 30 14:56:36 EST 2005

On Tue, 29 Mar 2005 14:17:34 -0500, Michel Dänzer <michel at daenzer.net> wrote:

> Linux doesn't run on x86 only...

I commonly forget some others Arch's and OS's, sry

On Tue, 29 Mar 2005 19:50:13 +0000, Nick Warne <nick at linicks.net> wrote:

> It would be nice to see why though, as production code shouldn't have an
> ASSERT left in... it may be left over from ID's development days.
> Uncomment it and see:
>  //       assert( sides != 0 );
> Nick

Binaries compiled newly with the line with line commented, two hours
playing 8 bots in q2ctf1
and no crashes, good. But for play 3ZB2 is required new binaries, this
is bad thing.

On Wed, 30 Mar 2005 07:25:04 -0800, Jack Coates <jack at monkeynoodle.org> wrote:

> hi -- tried out JABot last night on my linux server. It launched okay
> and I got a JABot splashscreen when joining, but sv addbot name (or any
> other command) exited without doing anything. What can I do to help
> troubleshoot?

How are you launching the game? dedicated server and joining at server?

 If you launch the game as:

 quake2 +set game jabot +set deathmatch 1 +set ctf 0 +set maxclients 8
+map q2dm1

bring down the console and type:

 sv addbot some_name                 (or simply sv addbot)

On Wed, 30 Mar 2005 14:20:34 -0500, Thomas J Fogal
<tfogal at pascal.unh.edu> wrote:

> the first step is gdb. find a good tutorial online, but basically:

Yes, i already done the gdb step, i sent to the JABot maker -Jalisco-
excellent information what gdb gave me.

For now JABot is useless, need some fixes in the source, the game is
crashing in linux and win$ too, mainly in ctf mode.

This post explain better than me for sure



More information about the quake2 mailing list