[quake2] Turkey Day...

MiDiaN midian at saunalahti.fi
Mon Nov 29 06:20:34 EST 2004

Someone can help me out of this?

I just installed the Quake2 RPMS with no Mission-pack support 
(http://www.chez.com/colinf/quake2/CD/quake2-r0.15-io1.i386.rpm) and the 
Q2max pak file, and the game starts up with no errors and GL graphics... but 
when i try to make a game (Single player, trying to play a map) the game 
shuts down and the error comes up (Subject topic), there is no other errors 
displayed than that...

I got Linux Mandrake 10.0 with reinstalled 1.2 SDL and NVIDIA GF2MX, the game 
works, but I cant play it =) Can it be missing files? Or is it the SDL that 
is wrong configured?

(sry if I had bad english, Im from Finland)

Thank You

On Sunday 28 November 2004 23:15, coyote at cojot.name wrote:
> Brendan,
> The 'motion' is fixed for me but it looks 'inverted' and even [invert
> mouse] in the options menu doesn't seem to fix it. I also got some
> segfaults that weren't there previsouly. What cmd line do you use to
> start q2 on Linux, btw (just wanting to make sure you're not doing
> anything "special")? I'm on RHEL3 (XFree-4.3), btw..
> Vincent
> On Thu, 25 Nov 2004, Brendan Burns wrote:
> > Happy Thanksgiving to folks in the US, and happy thursday to the rest of
> > you! I've got a new release candidate at:
> >
> > http://www.icculus.org/quake2/files/quake2-r0.16.tar.gz
> >
> > I'm pretty sure the mouse problem is 100% fixed.  Please check and
> > verify. Once ALSA sound is compiling again, I'll make an official
> > release!
> >
> > Thanks
> > --brendan

More information about the quake2 mailing list